Vi älskar bild

Och minnen – det är därför vi håller på med just bildproduktion.
Vi har även en förkärlek till vår svenska natur och vackra befolkning. Och det är just därför vi arbetar med mijlövänliga och effektiva metoder. Detta i sin tur leder till att vi kan erbjuda prisvärda produkter av hög kvalité, utan att gräva ett stort svart hål i naturen.

snabb framkallning

Fotoquick startade 1985 och hade höga ambitioner. Genomslaget kom med 1-timmesframkallningen och butiker öppnades över hela landet. Folk framkallade som smör i solsken, eller vad säger man? Hur som helst, det gick bra, i många år. Tills den digitala revolutionen knackade på dörren.

Det köptes digitalkameror till höger och vänster men ingen visste vad de skulle göra med sina digitala bildfiler. Det blev ett hårt slag för hela branschen följt av några tuffa år. Tack vare vår nyfikenhet och drivkraft lyckades vi vända trenden och gå uppåt igen.

produkter

Idag har vi växt oss starka och utvecklar våra produkter i snabb takt. Vi är stolta över att kunna arbeta med det vi älskar och samtidigt värna om miljön.

Fotobok

Minnen, passioner, jobb & upplevelser

$
i

Fotokopior

För livets stunder, varje dag, året om

$
i

Hälsningskort

För alla tillfällen,
då & då, året om

$
i

Canvastavla

För väggen & som uppskattad present

$
i
 

Köp miljömärkt

Miljömärkt med Svanen

Fotoquick QuickPrint är Svanenmärkt och vårt mål är att säkerställa att alla våra produkter har minsta möjliga påverkan på miljön. Ge naturen en bamsekram och handla miljömärkt. Ditt val gör skillnad.

 

Produceras i Sverige

Produceras i Sverige

Alla våra produkter produceras i Sverige. Det innebär att vi kan säkerställa högsta kvalitet och erbjuda riktigt snabba leveranser. Det bidrar till ytterligare mindre miljöpåverkan då transporten är lokal.

 

Kvalitet & pris

Kvalitet & pris

Våra låga priser kommer från effektiviserat arbete och stor lagerhållning - inget tummande på kvalitén alltså. Vi arbetar ständigt för bästa kvalité till lägsta möjliga pris. Igen, utan att taffsa på miljön.

 

Teknik & utveckling

Teknik & utveckling

Fotoquick ligger i framkant när det kommer till fotoprodukter för både dig och din familj. Vi utvecklar produkterna och gränssnitten kontinuerligt för att uppfylla alla dina bild- och fotobehov.